فهرست مطالب:
- اهمیت صنایع گوشت و نقش ترکیبات آن از دیدگاه تغذیه
- انواع فرآورده های گوشتی خام، کالباس خام و برگر
- فرآورده های گوشتی عمل آمده، سوسیس، کالباس و ژامبون عمل آمده
- فرآورده های گوشتی پخته ، انواغ سوسیس، کالباس های پخته و کالباس جگر
- فرآورده های گوشتی عمل آمده پخته ،سوسیس و کالباس عمل آمده پخته، زبان و گوشتهای کنسروی
- فرآورده های گوشتی تخمیری، انواع سوسیسهای تخمیری
- همبرگر، تکنولوژی تولید و استاندارد ویژگی های آن
- کنترل کیفیت فرآورده های گوشتی سوسیس و کالباس
- آزموهای مورد استفاده در سوسیس و کالباس
- ویژگی های استاندارد ایران در خصوص ویژگی های سوسیس، کالباس و همبرگر
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.