تغذیه رشتهای است که پیوسته در حال گسترش و تکامل است. سه عامل اصلی همچنان چهره علم تغذیه را تغییر میدهند. اول، علم تغذیه به واسطه تحقیقات، به سرعت در حال رشد است.
اکتشافات در هر زمینهای از علم، برخی از ایدههای سنتی را به چالش میکشد و به توسعه ایدههای جدید کمک میکند. دانشمندان و متخصصان بهجای تمرکز بر تغذیه در درمان بیماری، جستجو برای پیشگیری از بیماری و افزایش طول عمر زندگی را از طریق تغذیه بهینه و سبک زندگی سالم گسترش میدهند.
با اینترنت بود که دانشمندان دریافتهای مرجع فعلی رژیم غذایی را ایجاد کردند. دوم، تنوع به سرعت در حال افزایش جمعیت الگوهای غذایی ما را غنی میکند و فرصتها و نیازهای مراقبتهای بهداشتی متنوعی را ا رائه میدهند.
سوم، عموم مردم بهطور فزایندهای نسبت به ارتقای سلامت و نقش تغذیه آگاه و نگران هستند. مراجعان و بیماران به دنبال مشارکت بیشتر در مراقبتهای بهداشتی هستند و بخش جداییناپذیر این مراقبت، تغذیه کافی و متعادل است.
این ویرایش جدید کتاب همچنان به بررسی چهره در حال تکامل علم تغذیه و دستورالعملهای مبتنی بر شواهد میپردازد. هدف ما نگارش کتابی جدید برای نیازهای امروزی، با محتوای بهروز شده که منعکس کننده جدیدترین متون علمی موجود است، و پاسخگویی به انتظارات و نیازهای در حال تغییر دانشجویان، اساتید و متخصصان مراقبتهای بهداشتی پایه است.
آنچه در کتاب “تغذیه اساسی و رژیم درمانی (جلد اول)” میخوانید:
بخش 1. آشنایی با علم تغذیه اساسی
فصل 1 غذا، تغذیه و سلامت
فصل 2 کربوهیدرات ها
فصل 3 چربی ها
فصل 4 پروتئین ها
فصل 5 هضم، جذب و متابولیسم
فصل 6 تعادل انرژی
فصل 7 ویتامین ها
فصل 8 مواد معدنی
فصل 9 آب و تعادل الکترولیت
بخش 2. تغذیه در دوره های زندگی
فصل 10 تغذیه در بارداری و شیردهی
فصل 11 تغذیه در دوران نوزادی، کودکی و نوجوانی
فصل 12 تغذیه در بالغین: جوانی، میان سالی و پیری
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.